המרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון ידני קוציצים את כל הירקות והעשבים ומניחים במסננת להוצאת כל הנוזלים, אפשר גם מעט למעוך עם היד על מנת שלא יהיו נוזלים.
  2. מוסיפים את הירקות ושאר כל המרכיבים לבשר ולשים היטב.
  3. מקררים את המסה למשך חצי שעה-שעה.
  4. מיצרים כדורים ועוטפים שיפוד בזל תוך תנועת הידוק ויצירת גלים (צורת אצבעות).
  5. את השיפודים מניחים על מגש או תבנית ללילה לפני הצלייה.
  6. צולים על מנגל גחלים ומגישים על טחינה, ירקות קלויים ולימון טרי.