כנפיים מושלמות ברוטב סצ'ואן מתכון מהיר
אחד המתכונים המוצלחים ביותר למנת "פינגר פוד" קלאסית שכולם אוהבים.
מרכיבים לרוטב:
- 2 כפות חומץ אורז (אפשר גם חומץ רגיל)
- 4 כפות רוטב סויה
- 1 כפית שמן שומושם
- 1 כף רסק עגבניות
- 3 כפות תערובת "סצ'ואן לכנפיים"
חומרים נוספים:
- חבילת כנפיים נקיות
אופן ההכנה:
- בסיר רחב מערבבים את כל חומרי הרוטב לרוטב אחיד על ידי ערבוב עם מטרפה על להבה בינונית.
- מוסיפים את הכנפיים וצולים יחד עם הרוטב כ-20 דקות. יש להפוך את הכנפיים מידי פעם ולהטמיע את הרוטב בבשר.
- מכניסים לתנור במצב גריל בחום מקסימלי את הסיר עם הכנפיים ל-4 דקות נוספות. אפשר גם לחרוך אות הכנפיים עם ברנר.
- מפזרים קישוטים של בצל ירוק מעל ומגישים.