אחד המתכונים המוצלחים ביותר למנת "פינגר פוד" קלאסית שכולם אוהבים.

מרכיבים לרוטב:

  • 2 כפות חומץ אורז (אפשר גם חומץ רגיל)
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית שמן שומושם
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 3 כפות תערובת "סצ'ואן לכנפיים"

חומרים נוספים:

  • חבילת כנפיים נקיות

אופן ההכנה:

  1. בסיר רחב מערבבים את כל חומרי הרוטב לרוטב אחיד על ידי ערבוב עם מטרפה על להבה בינונית.
  2. מוסיפים את הכנפיים וצולים יחד עם הרוטב כ-20 דקות. יש להפוך את הכנפיים מידי פעם ולהטמיע את הרוטב בבשר.
  3. מכניסים לתנור במצב גריל בחום מקסימלי את הסיר עם הכנפיים ל-4 דקות נוספות. אפשר גם לחרוך אות הכנפיים עם ברנר.
  4. מפזרים קישוטים של בצל ירוק מעל ומגישים.