המרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. יוצקים 3 כפות שמן קנולה בסיר ומחממים.
  2. קולפים את העגבניות בעזרת קולפן עגבנייה, קוצצים במעבד מזון ידני או ביד ומניחים במסננת לסינון כל הנוזלים.
  3. קולפים גמבה ופלפל ירוק בעזרת קולפן העגבנייה וקוצצים במעבד מזון או ביד ומכניסים לסיר.
  4. מטגנים את הפלפלים על להבה גבוהה למשך 4 דקות
  5. בינתיים קולפים בעזרת קולפן העגבנייה את הפלפל החריף, קוצצים ומכניסים לסיר.
  6. ממשיכים לטגן עוד 1 דקה.
  7. מוסיפים את העגבניות ללא הנוזלים ומבשלים על להבה גבוהה למשך 10-15 דקות עד מרקם של ריבה.
  8. מוספים שום קצוץ ואת תערובת התבלינים להכנת מטבוחה ואת יתרת השמן ומבשלים עוד 5 דקות  .
  9. מוספים מלח ומתקנים טעמים.
  10. מקררים או מגישים שם- כך או כך יצאה לכם מטבוחה מושלמת בפחות מחצי שעה.