המצרכים

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמרים
  • 1 כף מלח

אופן ההכנה

בקערה גדולה יש לערבב את כל החומרים היבשים.
להוסיף מים עד קבלת מרקם אחיד אך דביק מעט.
מניחים את הקערה להתפחה של חצי שעה, לאחר התפחה ראשונה מוציאים ולשים שוב, מניחים להתפחה של חצי שעה פעם נוספת.

מחממים שמן בסוטאז'.
טיפ: מניחים בשמן גזר על מנת שייספוג את כל עודפי השמן השרוף ויעניק לספינג' צבע שזוף.
ביידים רטובות יוצרים טבעות ומטגנים.

מגישים עם רוטב שאוהבים…