הכי פשוט והכי טעים שיש – נתח אסאדו בתיבול אמריקאי (מתקתק)

ראשית- האסאדו הוא נתח מעט עתיר שומן, ניתן לבקש מהקצב להוריד מכמות השומן. הסוד לטעם המושלם כאן!

מצרכים

 

  • נתח של 1 ק"ג אסאדו
  • 150 גרם "תערובת לבשרים מעושנים" (rub)
  • רוטב סילאן ברביקיו מעושן
  • 4 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה: 

מחממים תנור ל200 מעלות.
את נתח האסאדו מכסים בתערובת הראב "לבשרים מעושנים". מניחים למנוחה במקרר ל2-3 שעות. לאחר הקירור מכניסים לתנור מחומם מראש על 200 מעלות למשך של חצי שעה (בתבנית עמוקה). לאחר חצי שעה להוריד את חום התנור ל120 מעלות למשך שעתיים נוספות.
להוציא את הנתח ולהניח על נייר אפייה. לצקת על הנתח רוטב הברביקיו המעושן, לקצוץ שיני שום ולפזר על הנתח. לעטוף את הנתח בנייר אפיה ולאחר מכן בנייר כסף. להחזיר לתנור לכשעתיים נוספות חום מרבי של 110 מעלות.

להוציא לאוויר העולם וליהנות מכל רגע!