מתכון מושלם לפרגיות עסיסיות בתבשיל קארי אדום מלא בטעמים הודיים.

המרכיבים:

אופן הכנה:

  1. בסיר גודל, מחממים 4 כפות שמן ומכניסים את גרגרי החרדל,  מטגנים קלות כדקה ומוסיפים את שאר התבלינים היבשים.
  2. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ2-3 דקות עד הזהבה.
  3. מוסיפים שום וג'ינג'ר מערבבים ומוסיפים את העגבניות והפלפל החריף. ממשיכים לאדות על להבה בינונית כ-8 דקות.
  4. מוסיפים מלח ופלפל ואת הסילאן ומאזנים את הטעמים.
  5.  בשלב הזה אפשר לכבות את האש ולקרר מעט. את כל התבשיל אנחנו רוצים לטחון לרוטב אחיד.
  6. בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון נטחן את כל התבשיל למסה חלקה.
  7. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה יחד עם מיכל של קרם קוקוס.
  8. מוסיפים מיץ לימון ומאזנים את הטעמים.
  9. מוסיפים את הפרגית לתבשיל ומבשלים על להבה נמוכה- בינונית כ-20 דקות או עד שהפרגית מוכנה.
  10. מקשטים בעזרת פטרוזיליה ומגישים לצד אורז או לחם הודי.