המרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. בעקרה מניחים את העוף ומעסים אותו עם תערובת גריל עוף ו2 כפות שמן זית.
  3. בסיר מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים בצל קצוץ עד שקיפות.
  4. מוספים את האורז ואת תערובת התבלינים, וכפית מלח.
  5. מוסיפים 5 כוסות מים רותחים ומבשלים על להבה נמוכה כ-18 דקות.
  6. מצננים כ-15 דקות ומוסיפים פטרוזיליה ומיץ לימון.
  7. מערבבים היטב ומכניסים לבטן העוף. ניתן לסגור את החור עם חצי לימון או עם חוט קשירה.
  8. מכניסים לתנור לצלייה של שעתיים.
    בתאבון.