עוגיות סילאן ושקדים מקמח מלא
המרכיבים:
- 5 כפות סילאן טבעי ללא סוכר
- 1/4 כוס סוכר דמררה
- 3 כפות שמן
- 1/4 כפית קינמון טחון
- מעט מלח
- 1 ביצה L
- 1 כוס קמח מלא
- 1/2 כוס שקדים טחונים
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כפית סודה לשתייה
לציפוי- אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים סילאן, סוכר שמן, קינמון, מלח וביצה ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים קמח, שקדים, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבלים עד קבלת בצק רך.
- מכסים בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מכדררים כדורים מהבצק וטובלים באבקת סוכר, מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים.
- אופים במשך 12-15 דקות או עד שהעוגיות "מתפוצצות" ומתייצבות.
- מצננים עם רשת צינון ומגישים.