המרכיבים:

  • 5 כפות סילאן טבעי ללא סוכר
  • 1/4 כוס סוכר דמררה
  • 3 כפות שמן
  • 1/4 כפית קינמון טחון
  • מעט מלח
  • 1 ביצה L
  • 1 כוס קמח מלא
  • 1/2 כוס שקדים טחונים
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה

לציפוי- אבקת סוכר

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים סילאן, סוכר שמן, קינמון, מלח וביצה ומערבלים עד קבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים קמח, שקדים, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבלים עד קבלת בצק רך.
  3. מכסים בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר.
  4. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  5. מכדררים כדורים מהבצק וטובלים באבקת סוכר, מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים.
  6. אופים במשך 12-15 דקות או עד שהעוגיות "מתפוצצות" ומתייצבות.
  7. מצננים עם רשת צינון ומגישים.