אין ארוחת ערב או צהריים ללא אנטי פסטי!

תוספת מתקתקה לארוחה

מצרכים

 

אופן ההכנה: 

מחממים תנור לחום מירבי טורבו.
את תפוחי האדמה חוצים (את הקליפה משאירים) ומכניסים למים רותחים מומלחים לכ-20 דקות עד התרככות חלקית. בנתיים בקערה מערבבים חרדל, שמן זית, סילאן, שום ותבלינים. את תפוחי האדמה מוציאים למסננת ומנגבים היטב. מסדרים בסיר או תבנית חסינת אש (עדיף תבנית כבדה) יחד עם בצל חתוך לרבעים ופרוסות גזר. יוצקים את רוטב הסילאן. ומכניסים לתנור לכעשרים דקות .
מוציאים ומקשטים במעט שמיר טרי.
בתאבון.