
קובה במרק כתום של רחלי קדוש
המצרכים למילוי: 1/2 ק"ג בשר בקר טחון צרור פטרוזיליה קצוצה בצל גדול קצוץ מלח פלפל שחור טחון בהרט עיראקי לבצק: 3 כוסות סולת 1 כוס
המצרכים למילוי: 1/2 ק"ג בשר בקר טחון צרור פטרוזיליה קצוצה בצל גדול קצוץ מלח פלפל שחור טחון בהרט עיראקי לבצק: 3 כוסות סולת 1 כוס
המצרכים 1 ק"ג קמח 2 כפות סוכר 2 כפות שמרים 1 כף מלח אופן ההכנה בקערה גדולה יש לערבב את כל החומרים היבשים. להוסיף מים
הצטרפו עכשיו לרשימת התפוצה וקבלו מבצעים ומתנות למייל לפני כולם!
כל הזכויות שמורות - "תמר בכפר" © 2025
Made with ❤ by DIGITA