עוגת תמרים בחושה עם שברי תמרים ואגוזי מלך

עוגת תמרים מושלמת עסיסית ודביקה.

מצרכים לעוגה :

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור למצב אפיה עליון ותחתון ל- 180 מעלות.
  2. בקערה גדולה טורפים את החמאה עם ביצים סוכר, ממרח תמרים טבעי ומיץ תפוזים.
  3. מנפים לקערה את הקמח והקינמון ומערבבים.
  4. מוסיפים את האגוזים והתמרים הקצוצים וממשיכים לערבב.
  5. מורחים מעט חמאה על תבנית אינגליש קייק ויוצקים את המסה (דופקים קלות על תחתית התבנית שמסה תהיה אחידה).
  6. אופים למשך 45 דקות – העוגה צריכה להיות רכה וקיסם יוצא מעט יבש.
  7. מקררים את העוגה באוויר הפתוח ומגישים.
    בתאבון

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך