מרכיבים:
-
12 תמרים רכים מגולענים (רצוי מג'הול) או חצי חבילה של תמרים ללא חרצנים (תמרים בואקום)
-
½ כוס שקדים טבעיים
-
½ כוס אגוזי לוז / פקאן / קשיו לפי הטעם
-
¼ כוס פתיתי שיבולת שועל מלאה
-
2 כפות סילאן טבעי ללא תוספת סוכר
-
1 כף שמן קוקוס (או שמן זית עדין)
-
1 כפית קינמון
-
קורט מלח ים
-
לציפוי: קוקוס טחון או שומשום מלא
אופן ההכנה:
-
טוחנים את כל החומרים יחד במעבד מזון עד שמתקבלת תערובת אחידה ודביקה.
-
יוצרים כדורים או דוחסים את המסה לתבנית מרובעת עם נייר אפייה ומהדקים היטב.
-
מכניסים למקפיא לחצי שעה.
-
אם בחרתם בתבנית – חותכים לריבועים; אם לכדורים – מגלגלים ומצפים בקוקוס או שומשום.
נשמר עד שבוע בקירור או חודש בהקפאה. מושלם לפני או אחרי פעילות גופנית!







