עוגת תמרים ואגוזי מלך ללא סוכר – רכה, עסיסית ובריאה

מרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. משרים את התמרים במים הרותחים למשך 10 דקות עד לריכוך, ואז מועכים בעזרת מזלג למחית חלקית. אפשר להשתמש גם בתמרים בוואקום.

  2. מוסיפים לתמרים את השמן, הביצים, הווניל והתבלינים וטורפים עד איחוד.

  3. מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח, מערבבים עד שהבלילה חלקה.

  4. מקפלים פנימה את אגוזי המלך.

  5. יוצקים לתבנית אינגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 35–40 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

  6. מקררים היטב לפני החיתוך.

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך