הפלאפל של לילך

הפלאפל הכי מדהים שיש!

ללא גלוטן, טבעוני, צמחוני

מצרכים

 

  • 500 גרם חומוס הדס (מושרה 12 שעות)
  • חצי צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • חצי צרור כוסברה טרייה קצוצה
  • כף זרעי כמון
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 2 כפות כוסברה טחונה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף פטרוזיליה יבשה (עלים)
  • 1 כף כוסברה יבשה (עלים)
  • 2 שיני שום גדולות כתושות או 1 כפית שום גבישי
  • חצי כפית שאטה גרוס (אפשרי)

אופן ההכנה: 

גורסים את כל המרכיבים במעבד מזון. מוספים מים בהדרגה עד לקבלת עיסה אחידה ודביקה. העיסה צריכה להיות גרוסה ולא טחונה.
מניחים במקרר כשעתיים לאיחוד טעמים ומיצוק העיסה.
לכדרר ולטגן בשמן עמוק וחם.
אפשר גם לכדרר ולהכניס לתנור על תבנית עם נייר אפייה ומעט שמן מרוסס.
מגישים עם המון סלטים, טחינה טובה וחומוס.

 

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך