אושפלו עוף וזעפרן

מתכון קל להכנה שיקסים את האורחים שלכם. עוף ואורז בסיר אחד בניחוח זעפרן ואגוזי קשיו.

המרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. בסיר גדול יוצקים מעט שמן ו"סוגרים" אח חלקי העוף, על להבה גבוהה.
  2. את חלקי העוף מוצאים מהסיר לקערה לאחר "סגירה" קצרה.
  3. את הבצל והגזר מוספים לסיר ומאדים קלות.
  4. בינתיים בקערה מניחים את שערות הזעפרן עם מים חמימים.
  5. מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן.
  6. מכניסים את העוף  (מנסים להשקיע אותו בתוך האורז)
  7. מוסיפים את אגוזי הקשיו.
  8. מוסיפים את הזעפרן עם המים לסיר.
  9. מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור.
  10. מוסיפים 6 כוסות מים ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה – 40 דקות עם מכסה סגור.
  11. ממתינים לאידוי מלא של המים.
  12. מגישים עם עלי כוסברה לקישוט ובצל מטוגן.

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך