תמרים ממולאים בבשר ברוטב חמצמץ

תמרים מזן מג'הול ממולאים בבשר ברוטב לימוני
מתכון מדהים של תמרים ממולאים בבשר ברוטב חמצמץ. מתכון מפתיע וחגיגי, והכי חשוב פשוט.

מצרכים:

אופן ההכנה

מכינים את המלית וממלאים: מערבבים את חומרי המלית בקערה.
עושים חתך לאורכו של כל תמר ומוציאים את החרצן. ממלאים את החלל שנוצר בכמות נדיבה של מלית.
מחממים תנור ל-180 מעלות.

בסוטאז רחב מטגנים בצל במחבת חמה עם שמן 10-8 דקות עד הזהבה.
מסדרים את התמרים על הבצל המטוגן ומכסים. ומנמיכים את הלהבה. מבשלים עוד 5 דקות.

בסיר נפרד מכינים את הרוטב:מביאים לרתיחה את חומרי הרוטב בסיר קטן ומבשלים כ-2 דקות עד שמתקבל מרקם אחיד. יוצקים את הרוטב החם על התמרים.
אופים כ-20 דקות עד שמלית הבשר עשויה וזהובה והרוטב מצטמצם

מעבירים לצלחת הגשה…..בתאבון!

 

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך