תבשיל כתף טלה עם תמרים, סילאן ותבלינים מהשוּק

מרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. מחממים סיר כבד עם שמן זית, צורבים את נתחי הטלה מכל הצדדים עד להשחמה.

  2. מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקיפות. מוסיפים את השום ומערבבים.

  3. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב עד שהריח משתחרר.

  4. מוסיפים את הסילאן, התמרים והציר/מים. מביאים לרתיחה.

  5. מנמיכים לאש נמוכה, מכסים ומבשלים כשעתיים–שעתיים וחצי, עד שהבשר רך ונימוח.

  6. מגישים עם אורז לבן, קוסקוס או חלה טרייה.

מתקתק, עמוק, ונוגע בטעמים של המטבח המרוקאי והבוכרי גם יחד. חגיגי אך פשוט להכנה.

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך