לחם שיפון עם תמרים, אגוזים וקמצוץ קינמון

מרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את הקמחים, השמרים, הסילאן, הקינמון והמים עד קבלת בצק רך ודביק.

  2. מוסיפים את התמרים והאגוזים ולשים בעדינות להטמעה אחידה.

  3. מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.

  4. יוצקים לתבנית אינגליש קייק או תבנית לחם מרופדת בנייר אפייה.

  5. מתפיחים שוב 30 דקות, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-35–40 דקות עד שהלחם משחים ומתקשה מבחוץ.

  6. מצננים לחלוטין לפני פריסה.

הלחם יוצא ריחני, רך עם טעמים עמוקים של תמרים וקינמון – מושלם עם גבינה או חמאה.

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך