לתבל את הקוקטייל

מזג האוויר מושלם, הסתיו מגיע, מעט חמים ביום ובערב כבר יותר קריר. ואין כמו קוקטייל טוב לסגירת היום. הכנו עבורכם כמה מתכונים מעניינים לקוקטיילים מוצלחים וצוננים עם טוויסט מעניין.

האהוב והמרענן – מוחיטו.
במכתש ועלי\ כקערה או בלנדר כתשו הרבה קרח יחד עם 4 כפיות סוכר חום וכפית של נענע עלים מיובשים. העבירו לכוס רחבה ומזגו מעט רום לבן, מיץ לימון סחוט טרי ומעט סודה.
קשטו בפלחי לימון או ב-2 רצועות תפוז מיובשות.

קלאסי שובי הביתה
כתשו קרח עם חצי כפית עלי מיורם ו2 כפיות סוכר חום. בכוס גבוהה הוסיפו את הקרח, מרטיני ביאנקו ומיץ מוגז בטעם פירות יער, הוסיפו 2 ניצני ורדים ומקל קינמון.

געגועים לפרדס
כתשו הרבה קרח עם חצי כפית עלי נענע, חצי כפית עלי מנתה ו3 כפיות סוכר דמררה. בכוס רחבה הוסיפו לואיזה ומעט מים רותחים. הוסיפו את הקרח הכתוש, הוסיפו מרטיני ביאנקו לפי טעמכם, מיץ אשכוליות וסודה.

חליטה קרה ומרעננת במיוחד – "התה שלא מרפה"
כתשו הרבה קרח עם 1 כפית עלי מנתה מיובשים ו-3 כפיות סוכר דמררה. בכוס רחבה הוסיפו 2 כפיות של "חליטת עץ הלימון"  כסו במעט מים רותחים והעבירו אל הכוס את הקרח הכתוש, ערבבו היטב. הוסיפו וודקה לפי הטעם, מיץ לימון וסודה.

 

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך

למה פירות יבשים ואגוזים?

פירות יבשים (כמו חמוציות, צימוקים, תמרים, שזיפים מיובשים) ואגוזים (כמו שקדים, אגוזי מלך, פיסטוקים, קשיו) נחשבים למזון על קטן – קל לנשיאה, עתיר ערכים תזונתיים,

קרא עוד »