עשבי תבלין מיובשים להזמנה

מחפשים עשבי תבלין מיובשים? לא יודעים למה כל תיבול מתאים? רוצים להתחדש ולהתנסות? הגעתם למקום הנכון. כאן תוכלו להזמין עשבי תבלין מיובשים במשקל ובהזמנה מהירה עד פתח הבית: אז בואו נעשה לכם סדר.

במה עדיף להשתמש בצמח טרי או מיובש?

כידוע התבלינים שלנו הם למעשה צמחים שעברו תהליך ייבוש לעיתים נטחנים ולעיתים שלמים.
ברוב צמחי התבלין ניתן להשתמש גם בצורה יבשה וגם בצורה טרייה, כל למשל תוכלו למצוא בצל מיובש, פטרוזליה, כוסברה, טימין ועוד.
ישנם תבלינים שלא ניתן להשתמש בהם לפני הייבוש, לדוגמא פלפל שחור, אגוז מוסקטי, משיה ועוד.
כך או כך כאשר מדובר בצמחי תבלין בכולם ניתן להשתמש גם בצורה טרייה וגם בצורתם המיובשת. אך יש הבדל מהותי בטעמים, בין אם נשתמש בטרי או בייבש.
טעמם של העלים המיובשים מעודן יותר בדרך כלל פחות חריף ואגרסיבי, וזאת מכיוון שהשמנים האתרים בדרך כלל אינם מצויים בעלים לאחר הייבוש.

עשבי תבלין המתאימים למרקים

העלים יפרישו טעם לתוך הנוזל, לעיתים לא ניתנים לאכילה, אלא רק להפקת טעמים (כמו עלי דפנה, קפיר ליים, עשב לימון ועוד). חלקם יתפרקו ויהפכו לחלק עיקרי מהמרק.

עשבי תבלין למאפים

רוזמרין ארומטי, כך גם אורגנו, עלי זעתר או עלי תרד מיובשים.

עשבי תבלין לבישול ואפיה: בשרים, דגים ועופות  

מיורם, טרגון, טימין ותערובת הרב דה פרובנס הנהדרת.

 

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך

למה פירות יבשים ואגוזים?

פירות יבשים (כמו חמוציות, צימוקים, תמרים, שזיפים מיובשים) ואגוזים (כמו שקדים, אגוזי מלך, פיסטוקים, קשיו) נחשבים למזון על קטן – קל לנשיאה, עתיר ערכים תזונתיים,

קרא עוד »