עוף בגריל ממולא באורז בושם

מתכון מושלם לארוחת ליל שישי או לארוחה חגיגית אחרת.

המרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. בעקרה מניחים את העוף ומעסים אותו עם תערובת גריל עוף ו2 כפות שמן זית.
  3. בסיר מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים בצל קצוץ עד שקיפות.
  4. מוספים את האורז ואת תערובת התבלינים, וכפית מלח.
  5. מוסיפים 5 כוסות מים רותחים ומבשלים על להבה נמוכה כ-18 דקות.
  6. מצננים כ-15 דקות ומוסיפים פטרוזיליה ומיץ לימון.
  7. מערבבים היטב ומכניסים לבטן העוף. ניתן לסגור את החור עם חצי לימון או עם חוט קשירה.
  8. מכניסים לתנור לצלייה של שעתיים.
    בתאבון.

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך