קבב טורקי מעושן וחריף

מתכון לקבב עם טעם מאוד לא סטנדרטי, קבב עם הטעם הכי בועט שיש.

המרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון ידני קוציצים את כל הירקות והעשבים ומניחים במסננת להוצאת כל הנוזלים, אפשר גם מעט למעוך עם היד על מנת שלא יהיו נוזלים.
  2. מוסיפים את הירקות ושאר כל המרכיבים לבשר ולשים היטב.
  3. מקררים את המסה למשך חצי שעה-שעה.
  4. מיצרים כדורים ועוטפים שיפוד בזל תוך תנועת הידוק ויצירת גלים (צורת אצבעות).
  5. את השיפודים מניחים על מגש או תבנית ללילה לפני הצלייה.
  6. צולים על מנגל גחלים ומגישים על טחינה, ירקות קלויים ולימון טרי.

 

אולי גם יעניין אותך

מתכון לפיתה זעתר עם הזעתר הכי שווה שיש

מאנקיש – פיתה זעתר

המאפה המושלם שאי אפשר להפסיק לאכול. מצרכים: לבצק: 1 ק"ג קמח לבן מנופה 1 כפית שמרים יבשים 1 כפית מלח חצי כפית סוכר חצי כוס

קרא עוד »

עוף מסאחן

מתכון גלילי נהדר מהמטבח הערבי לעוף צלוי עם שמן זית והמון בצל מצרכים: 4 יח כרעיי עוף 6 יח שוקיים 8 בצלים לבנים פרוס שמן

קרא עוד »

רוסטביף בתנור

מחפשים מתכון למנה בשרית מהירה? מתכון לרוסטביף צלוי בתנור זה אחד המתכונים הפשוטים לחגים או לארוחה חגיגית.   מצרכים: 1 נתח שלם שייטל למרינדה: 4

קרא עוד »

מרציפן למימונה

המרכיבים: 1 כוס מים 2 כוסות גרם סוכר 800 גרם אבקת שקדים (או שקדים טחונים דק) 3-2 טיפות מי זהר צבעי מאכל לפי בחירתכם. לעיצוב

קרא עוד »

לזניה בשרית כשרה

המרכיבים: חבילת דפי לזניה   למלית הבשר: 500 גרם בשר בקר טחון 4 כפות שבבי בצל מטוגן 3 כפות שמן זית פיקואל 1 כפית פפריקה

קרא עוד »