פילה סלמון בתנור בעשבי תיבול

מצרכים

  • 4 נתחי פילה סלמון
  • 2 כפות "תערובת לדג סלמון"
  • 4 כפות שמין זית (רצוי מזן קורנייקי או פיקואל)
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח גס

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.
על תבנית מניחים נייר אפיה, ומשמנים ב- 2 כפות אחת של שמן זית. מנחים את ניתחי דג הסלמון על שמן הזית כאשר עור הדג כלפי מטה. מפזרים מעל הנתחים את תערובת התבלינים לדג סלמון, מעט מלח גס ואת יתרת שמן הזית.
מכניסים לתנור לכ-15 דקות.
מוציאים את התבנית – מפזרים את תערובת התבלינים מהדג. סוחטים מיץ מחצי לימון ומכניסים לעוד 4 דקות.
מגישים ללא תערובת התבלינים- אפשר על ענפי רוזמרין טרי עלי שמיר טריים. מפזרים מעט מלח גס.

בתאבון.

 

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך

מתכון לפיתה זעתר עם הזעתר הכי שווה שיש

מאנקיש – פיתה זעתר

המאפה המושלם שאי אפשר להפסיק לאכול. מצרכים: לבצק: 1 ק"ג קמח לבן מנופה 1 כפית שמרים יבשים 1 כפית מלח חצי כפית סוכר חצי כוס

קרא עוד »

עוף מסאחן

מתכון גלילי נהדר מהמטבח הערבי לעוף צלוי עם שמן זית והמון בצל מצרכים: 4 יח כרעיי עוף 6 יח שוקיים 8 בצלים לבנים פרוס שמן

קרא עוד »

רוסטביף בתנור

מחפשים מתכון למנה בשרית מהירה? מתכון לרוסטביף צלוי בתנור זה אחד המתכונים הפשוטים לחגים או לארוחה חגיגית.   מצרכים: 1 נתח שלם שייטל למרינדה: 4

קרא עוד »

מרציפן למימונה

המרכיבים: 1 כוס מים 2 כוסות גרם סוכר 800 גרם אבקת שקדים (או שקדים טחונים דק) 3-2 טיפות מי זהר צבעי מאכל לפי בחירתכם. לעיצוב

קרא עוד »

לזניה בשרית כשרה

המרכיבים: חבילת דפי לזניה   למלית הבשר: 500 גרם בשר בקר טחון 4 כפות שבבי בצל מטוגן 3 כפות שמן זית פיקואל 1 כפית פפריקה

קרא עוד »