עוף בגריל ממולא באורז בושם

מתכון מושלם לארוחת ליל שישי או לארוחה חגיגית אחרת.

המרכיבים:

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. בעקרה מניחים את העוף ומעסים אותו עם תערובת גריל עוף ו2 כפות שמן זית.
  3. בסיר מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים בצל קצוץ עד שקיפות.
  4. מוספים את האורז ואת תערובת התבלינים, וכפית מלח.
  5. מוסיפים 5 כוסות מים רותחים ומבשלים על להבה נמוכה כ-18 דקות.
  6. מצננים כ-15 דקות ומוסיפים פטרוזיליה ומיץ לימון.
  7. מערבבים היטב ומכניסים לבטן העוף. ניתן לסגור את החור עם חצי לימון או עם חוט קשירה.
  8. מכניסים לתנור לצלייה של שעתיים.
    בתאבון.

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך

מתכון לפיתה זעתר עם הזעתר הכי שווה שיש

מאנקיש – פיתה זעתר

המאפה המושלם שאי אפשר להפסיק לאכול. מצרכים: לבצק: 1 ק"ג קמח לבן מנופה 1 כפית שמרים יבשים 1 כפית מלח חצי כפית סוכר חצי כוס

קרא עוד »

עוף מסאחן

מתכון גלילי נהדר מהמטבח הערבי לעוף צלוי עם שמן זית והמון בצל מצרכים: 4 יח כרעיי עוף 6 יח שוקיים 8 בצלים לבנים פרוס שמן

קרא עוד »

רוסטביף בתנור

מחפשים מתכון למנה בשרית מהירה? מתכון לרוסטביף צלוי בתנור זה אחד המתכונים הפשוטים לחגים או לארוחה חגיגית.   מצרכים: 1 נתח שלם שייטל למרינדה: 4

קרא עוד »

מרציפן למימונה

המרכיבים: 1 כוס מים 2 כוסות גרם סוכר 800 גרם אבקת שקדים (או שקדים טחונים דק) 3-2 טיפות מי זהר צבעי מאכל לפי בחירתכם. לעיצוב

קרא עוד »

לזניה בשרית כשרה

המרכיבים: חבילת דפי לזניה   למלית הבשר: 500 גרם בשר בקר טחון 4 כפות שבבי בצל מטוגן 3 כפות שמן זית פיקואל 1 כפית פפריקה

קרא עוד »