דג סלמון כבוש הכי טעים שיש

המתכון הכי קל ומושלם להכנת סלמון ביתי כבוש

מצרכים

 

אופן ההכנה:

לקוחים נתח סלמון טרי, בודקים שהוא נקי מאדרות ומניחים בקופסת פלסטיק, מכסים בתערובת "כבישת דג סלמון" (תערובת ייחודית של תבלינים שלמים, מלח וסוכר. מעסים מעט את הנתח (לא יותר מידי).
סוגרים את הקופסה ומכניסים ל-12 שעות לפחות במקרר.
לאחר תקופת הקירור, מוציאים את הנתח מהקופסה, שוטפים היטב במים קרים, ומנגבים מיתרת המים.
פורסים רצועות דגות ומגישים על ברוסקטה או קרקר, עם שמנת ושמן זית איכותי. ניתן להוסיף מעט שמיר טרי.

ניתן לשמור בקירור לכמה ימים נוספים.

בתאבון.

 

אולי גם יעניין אותך

מתכון לפיתה זעתר עם הזעתר הכי שווה שיש

מאנקיש – פיתה זעתר

המאפה המושלם שאי אפשר להפסיק לאכול. מצרכים: לבצק: 1 ק"ג קמח לבן מנופה 1 כפית שמרים יבשים 1 כפית מלח חצי כפית סוכר חצי כוס

קרא עוד »

עוף מסאחן

מתכון גלילי נהדר מהמטבח הערבי לעוף צלוי עם שמן זית והמון בצל מצרכים: 4 יח כרעיי עוף 6 יח שוקיים 8 בצלים לבנים פרוס שמן

קרא עוד »

רוסטביף בתנור

מחפשים מתכון למנה בשרית מהירה? מתכון לרוסטביף צלוי בתנור זה אחד המתכונים הפשוטים לחגים או לארוחה חגיגית.   מצרכים: 1 נתח שלם שייטל למרינדה: 4

קרא עוד »

מרציפן למימונה

המרכיבים: 1 כוס מים 2 כוסות גרם סוכר 800 גרם אבקת שקדים (או שקדים טחונים דק) 3-2 טיפות מי זהר צבעי מאכל לפי בחירתכם. לעיצוב

קרא עוד »

לזניה בשרית כשרה

המרכיבים: חבילת דפי לזניה   למלית הבשר: 500 גרם בשר בקר טחון 4 כפות שבבי בצל מטוגן 3 כפות שמן זית פיקואל 1 כפית פפריקה

קרא עוד »