נתח אסאדו בתנור

הכי פשוט והכי טעים שיש – נתח אסאדו בתיבול אמריקאי (מתקתק)

ראשית- האסאדו הוא נתח מעט עתיר שומן, ניתן לבקש מהקצב להוריד מכמות השומן. הסוד לטעם המושלם כאן!

מצרכים

  • נתח של 1 ק"ג אסאדו
  • 150 גרם "תערובת לבשרים מעושנים" (rub)
  • רוטב סילאן ברביקיו מעושן
  • 4 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה: 

מחממים תנור ל200 מעלות.
את נתח האסאדו מכסים בתערובת הראב "לבשרים מעושנים". מניחים למנוחה במקרר ל2-3 שעות. לאחר הקירור מכניסים לתנור מחומם מראש על 200 מעלות למשך של חצי שעה (בתבנית עמוקה). לאחר חצי שעה להוריד את חום התנור ל120 מעלות למשך שעתיים נוספות.
להוציא את הנתח ולהניח על נייר אפייה. לצקת על הנתח רוטב הברביקיו המעושן, לקצוץ שיני שום ולפזר על הנתח. לעטוף את הנתח בנייר אפיה ולאחר מכן בנייר כסף. להחזיר לתנור לכשעתיים נוספות חום מרבי של 110 מעלות.

להוציא לאוויר העולם וליהנות מכל רגע!

 

אולי גם יעניין אותך

מתכון לפיתה זעתר עם הזעתר הכי שווה שיש

מאנקיש – פיתה זעתר

המאפה המושלם שאי אפשר להפסיק לאכול. מצרכים: לבצק: 1 ק"ג קמח לבן מנופה 1 כפית שמרים יבשים 1 כפית מלח חצי כפית סוכר חצי כוס

קרא עוד »

עוף מסאחן

מתכון גלילי נהדר מהמטבח הערבי לעוף צלוי עם שמן זית והמון בצל מצרכים: 4 יח כרעיי עוף 6 יח שוקיים 8 בצלים לבנים פרוס שמן

קרא עוד »

רוסטביף בתנור

מחפשים מתכון למנה בשרית מהירה? מתכון לרוסטביף צלוי בתנור זה אחד המתכונים הפשוטים לחגים או לארוחה חגיגית.   מצרכים: 1 נתח שלם שייטל למרינדה: 4

קרא עוד »

מרציפן למימונה

המרכיבים: 1 כוס מים 2 כוסות גרם סוכר 800 גרם אבקת שקדים (או שקדים טחונים דק) 3-2 טיפות מי זהר צבעי מאכל לפי בחירתכם. לעיצוב

קרא עוד »

לזניה בשרית כשרה

המרכיבים: חבילת דפי לזניה   למלית הבשר: 500 גרם בשר בקר טחון 4 כפות שבבי בצל מטוגן 3 כפות שמן זית פיקואל 1 כפית פפריקה

קרא עוד »