מתכון לכנפיים עסיסיות בתנור שלא תפסיקו להכין

תיבול מנצח. מרקם מושלם. טעם ממכר.
הכירו את המתכון הכי מבוקש להכנת כנפיים אפויות בתנור, עם תערובת התבלינים הייחודית שלנו – "על כנפי הפפריקה", שמביאה איתה עומק, מתקתקות עדינה וחריפות מדויקת. מושלם לארוחת ערב קלה, אירוח או נשנוש לסוף השבוע.

מרכיבים (ל-4 מנות):

  • 1 ק"ג כנפי עוף טריות

  • 2 כפות שמן זית או שמן זית

  • 2 כפות מתערובת "על כנפי הפפריקה"

  • 1 כפית דבש או סילאן טבעי

  • מעט מלח לפי הטעם

  • לימון טרי לסחיטה בסיום

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

  2. מנקים היטב את הכנפיים ומנגבים.

  3. בקערה גדולה מערבבים את הכנפיים עם שמן, תערובת "על כנפי הפפריקה", מלח והדבש (אם רוצים).

  4. מניחים את הכנפיים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  5. אופים כ-35–40 דקות, עד שהכנפיים שחומות וקריספיות בקצוות.

  6. לסיום – סוחטים מעט לימון טרי מעל ומגישים חם.

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך