הספינג' של רחלי

מתכון מהיר לספינג' של שף רחלי קדוש

המצרכים

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות שמרים
  • 1 כף מלח

אופן ההכנה

בקערה גדולה יש לערבב את כל החומרים היבשים.
להוסיף מים עד קבלת מרקם אחיד אך דביק מעט.
מניחים את הקערה להתפחה של חצי שעה, לאחר התפחה ראשונה מוציאים ולשים שוב, מניחים להתפחה של חצי שעה פעם נוספת.

מחממים שמן בסוטאז'.
טיפ: מניחים בשמן גזר על מנת שייספוג את כל עודפי השמן השרוף ויעניק לספינג' צבע שזוף.
ביידים רטובות יוצרים טבעות ומטגנים.

מגישים עם רוטב שאוהבים…

 

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך

מתכון לפיתה זעתר עם הזעתר הכי שווה שיש

מאנקיש – פיתה זעתר

המאפה המושלם שאי אפשר להפסיק לאכול. מצרכים: לבצק: 1 ק"ג קמח לבן מנופה 1 כפית שמרים יבשים 1 כפית מלח חצי כפית סוכר חצי כוס

קרא עוד »

עוף מסאחן

מתכון גלילי נהדר מהמטבח הערבי לעוף צלוי עם שמן זית והמון בצל מצרכים: 4 יח כרעיי עוף 6 יח שוקיים 8 בצלים לבנים פרוס שמן

קרא עוד »

רוסטביף בתנור

מחפשים מתכון למנה בשרית מהירה? מתכון לרוסטביף צלוי בתנור זה אחד המתכונים הפשוטים לחגים או לארוחה חגיגית.   מצרכים: 1 נתח שלם שייטל למרינדה: 4

קרא עוד »

מרציפן למימונה

המרכיבים: 1 כוס מים 2 כוסות גרם סוכר 800 גרם אבקת שקדים (או שקדים טחונים דק) 3-2 טיפות מי זהר צבעי מאכל לפי בחירתכם. לעיצוב

קרא עוד »

לזניה בשרית כשרה

המרכיבים: חבילת דפי לזניה   למלית הבשר: 500 גרם בשר בקר טחון 4 כפות שבבי בצל מטוגן 3 כפות שמן זית פיקואל 1 כפית פפריקה

קרא עוד »