בצק קריספי לפיצה – מתכון מושלם

מתכון להכנת בצק אקסטרא קריספי לפיצה, של השף קונדיטור מיקי שמו.
מתאם ל- 2 פיצות דקות (אם אין כוונה להשתמש בשתיהן , ניתן להקפיא)

מצרכים:

  • 3 כפיות שמרים יבשים
  • 3 כפיות סוכר לבן
  • 3 כפיות מלח שולחני
  • 1 כף שמן זית
  • כוס מים פושרים
  • 425 גרם קמח לבן.

אופן הכנת הבצק:

  1. מערבבים את השמרים, הסוכר, המלח, שמן הזית והמים בקערה עמוקה עד שהשמרים נמסים.
  2. מוסיפים את הקמח, מערבבים ולשים עד יצירת גוש בצק.
  3. מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים 10-5 דקות או עד לקבלת כדור בצק אחיד.
  4. משמנים קלות קערה, מניחים את כדור הבצק בתוכה ומכסים עם ניילון נצמד.
  5. מניחים את הקערה המכוסה במקום חמים, שאינו חשוף לרוח, למשך 30 דקות או עד שהכדור מכפיל את נפחו.
  6. מוציאים את הבצר ומניחים על משטח מקומח. תופחים על הבצק כדי לשחרר ממנו את האוויר.
  7. מחלקים את הבצק ל-2 ומניחים בצד עד לשימוש.
  8. מרדדים את הבצק ומחוררים בעזרת מזלג או מחורר בצק.
  9. מניחים על אבן שמוט ומוספים את כל התוספות האהובות.
בתאבון…
תוספות תבלינים לפיצה כמו : תערובת לפיצה ופסטה, פסטו יבש, סודות העמק ועוד תוכלו למצוא בחנות התבלינים שלנו.
 

 

אולי גם יעניין אותך

מתכון לפיתה זעתר עם הזעתר הכי שווה שיש

מאנקיש – פיתה זעתר

המאפה המושלם שאי אפשר להפסיק לאכול. מצרכים: לבצק: 1 ק"ג קמח לבן מנופה 1 כפית שמרים יבשים 1 כפית מלח חצי כפית סוכר חצי כוס

קרא עוד »

עוף מסאחן

מתכון גלילי נהדר מהמטבח הערבי לעוף צלוי עם שמן זית והמון בצל מצרכים: 4 יח כרעיי עוף 6 יח שוקיים 8 בצלים לבנים פרוס שמן

קרא עוד »

רוסטביף בתנור

מחפשים מתכון למנה בשרית מהירה? מתכון לרוסטביף צלוי בתנור זה אחד המתכונים הפשוטים לחגים או לארוחה חגיגית.   מצרכים: 1 נתח שלם שייטל למרינדה: 4

קרא עוד »

מרציפן למימונה

המרכיבים: 1 כוס מים 2 כוסות גרם סוכר 800 גרם אבקת שקדים (או שקדים טחונים דק) 3-2 טיפות מי זהר צבעי מאכל לפי בחירתכם. לעיצוב

קרא עוד »

לזניה בשרית כשרה

המרכיבים: חבילת דפי לזניה   למלית הבשר: 500 גרם בשר בקר טחון 4 כפות שבבי בצל מטוגן 3 כפות שמן זית פיקואל 1 כפית פפריקה

קרא עוד »