טראפלס תמרים עם שוקולד מריר ומלח אטלנטי
המרכיבים:
- 1 חבילת תמרים ללא חרצנים או תמרים בוואקום
- חצי כוס מים רותחים
- 100 גרם שוקולד מריר עם אחוז מוצקים קקאו גבוה (70 ומעלה)
- 1 כפית שמן קוקוס
- מעט מלח ים אטלנטי
- קקאו הולנדי משובח
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים את התמרים עם מים רותחים לקבלת עיסה אחידה.
- את השוקולד עם שמן הקוקוס ממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל ומוספים לעיסת התמרים.
- מוספים את המלח בעדינות וממשיכים ללוש לקבלת עיסה אחידה. (מומלץ להשתמש בגבישים הגדולים של המלח).
- מכניסים להקפאה ל20 דקות או למקרר למשך כשעה.
- מצפים באבקת קקאו משובחת ומגישים.
בתאבון