8 מוצרים שאתם חייבים לחג הפסח

מתכוננים לארח לארוחת ליל הסדר. אז הינה 8 מוצרים שיעזרו לכם להגיע לתוצאות מושלמות בארוחת החג.

זה לא משנה מאיזה מוצא אתם או איזו עדה אתם מארחים, מרק קניידלעך הוא בגדר חובה בחג הפסח.
הכירו את הסיר המושלם למרק.
סיר דיימונד גבוה בנפח של 5 ליטר, של חברת ארקוסטיל. החומר ממנו עשוי הסיר, נעשה בשיטת הארד אנודייזד, המקנה לסיר עוצמה ומראה מבריק, בנוסף החומר עצמו הוא נון סטיק מאפשר ניקיון קל ומניעת כתמים מבפנים ומבחוץ לאורך זמן.
לכבוד חג הפסח הסיר נמכר ב20% הנחה.
לקניה>>>

כמובן שחייבים סיר לדגים או לירקות ממולאים שיכול להאכיל את כל בני המשפחה והחברים. הכירו את סיר סוטאז' בנפח של 7.3 ליטר (קוטר 36 ס"מ)
הסיר המדהים של חברת ארקוסטיל, מסדרת M4, הוא סיר בעל ציפוי קשיח ועמיד ובעיקר לא נידבק. מאפשר עבודה קלה ונוחה, בישול ללא הרבה שמן וניקיון קל ומושלם.
לקניה>>>

עבודה נכונה במטבח ,עם כלים מתאימים, תביא לתוצאות טובות יותר ולעבודה נוחה וקלה יותר. לשם כך תזדקקו לסכין טובה ואיכותית וכמובן קרש חיתוך מתאים.
סכין טובה ומומלצת לשימוש רב תכליתי במטבח היא סכין שף באורך של 20 ס"מ מסדרת הסכינים של טום אביב – חברת ארקוסטיל.
הסכין היא סכין בעלת עיצוב מדהים, אבל הכי חשוב , בעלת משקל סביר ולהב חד.

את הסכין הזו ניתן להשיג גם באורך קצר יותר של 15 ס"מ. לקנייה>>>

בנוסף לסכין האיכותית חשוב מאוד להשתמש בקרש חיתוך איכותי, קל ונוח הכי חשוב אנטיבקטריאלי. הכירו את לוח החיתוך האנטיבקטריאלי החדש בגודל של 43X30 ס"מ.

אחת המנות האהובות בפסח היא צלי בשר עסיסי או נתח בשר גדול. ראשית לשם הכנה מדויקת של הנתח מומלץ מאוד להשתמש במד חום דיגיטלי. השימוש במדחום יידיק את מידת העשייה של הבשר.
צרפנו טבלת טמפרטורות לפי מידות עשיה ובהתייחס לסוגי הבשרים, לנוחיותכם: לצפייה בטבלה (בתחתית העמוד)>>>

צרפו לכם סט לחיתוך בשר, וכך תייצרו גם "שואו" בעת ההגשה.

לקינוח הכינו עוגת מצות בשכבות וקרם, ממליצים לכם להשתמש בתבנית אינגליש קייק עם ציפוי נון סטיק של חברת ARCOSTEEL.

אז אחרי כל כך הרבה אוכל, צריך לסדר את הכל בקופסאות ולהכניס למקרר. הכירו את סדרת  מארזי הכלים ללא BPA המתאימים לשימוש של מזון של חברת סיסטמה .
הכלים תוצרת ניוזילנד יעשו לכם הרבה מאוד סדר במקרר.

 

חג הפסח הקרוב, מתחדשים עם כלים נהדרים ואיכותיים במחירים מוזלים.
למארזים וחבילות שי לחג לחצו כאן >>>

 

 

דילוג לתוכן