6 תבלינים לבשר שחייבים להכיר

תערובות תבלינים כל הזמן משתדרגות ומשתכללות. חלקן מתבססות על טעמים של תערובות תבלינים מסורתיות וחלקן מביאות חדשנות.
אז בואו להכיר תבליני בשר חדשניים ומהפכנים שחייבים להשתמש בהם בכל מטבח.

ראב (Rub) 73  היא תערובת תבלינים על בסיס מלחים וסוכרים, התאימה מאוד לנתחים במעשנה או שנצלים בשלמותם על הגריל. התערובת הזו הופקה ביום העצמאות האחרון למדינת ישראל, ומאז היא מצליחה מאוד.
יש לפזר היטב על נתחי בשר (בנדיבות) ולהניח במקרר (חשוף) ל-3-4 שעות ולאחר מכן לנגב את התבלינים והנוזלים מהנתח במגבת נייר. ראב 73 יהפוך את הבשר לעסיסי מאוד ויעניק לו טעם עמוק יותר.

חוזרים קצת אחורה בזמן… אבל מי לא אוהב כנפיים חריפות? בשביל זה הרכבו את התערובת הייחודית לכנפיים חריפות  . התערובת היא למעשה האחות הקטנה של תערובת הקייג'ון המגיעה אלינו מניו אורלינס. הכנפיים חוזרות לאופנה (או לעופנה) והפעם בטעם חריף שאי אפשר להפסיק.

החורף מגיע וזה בדיוק הזמן להכין תבשילי קדרה- עם תערובת לצלי בר תוכלו להפוך את התבשילים שלכם להצלחה מסחררת.

עכשיו קבלו תערובת תבלינים קלאסית למנה חדשנית – תערובת להכנת שווארמה דגים. כל כך טעימה וייחודית.

שתי התערובות האחרונות הם מג'יק עוף ומג'יק קציצות– יהפכו את מנות הקציצות והעוף שלכם ללא פחות מקסומות.

 

דילוג לתוכן