6 התבלינים הכי שווים ל"על האש" המסורתי

רוצים לשדרג את המנגל המסורתי של יום העצמאות הקרוב? מזמינים אתכם להכיר 6 תבלינים שישדרגו לכם את המנות וישבחו את רמת הבישול והצלייה שלכם.

תערובת לנתח קצבים
אם יש מנה שיכולה להוכיח את רמת הבישול שלכם, להמם את הסועדים ועדיין להיות קלה מאוד להכנה היא צלייה של נתח קצבים על המנגל.
נתח הקצבים הוא נתח בעל טעם ייחדי מאוד ועמוק של בשר, בחרנו להדגיש את הטעמים האלה ועדיין לתבל בצורה עדינה את הנתח עם התערובת הייחודית שלנו לנתח קצבים.
את הנתח עצמו תתבלו כמה דקות לפני הצלייה, תצלו את הנתל למידת העשייה הרצויה, הנחו לו לנוח כ4-6 דקות ואז תפרסו אותו ותפזרו עוד מעט מתערובת התבלינים על הנתח ותגישו לשולחן.
נעזרים בסו ויד? אפשר לתבל את הנתח בתערובת התבלינים בנדיבות, להכניס לשקית הוואקום ולוואקם. את הנתח יש לבשל באמבט העומד על 55 מעלות למשך 4 שעות. ולצלות על המנגל לסגירה מהירה.

 תערובת סצ'ואן לכנפיים
כולם אוהבים כנפיים, אולי החלק הכי טעים בעוף. כל כך הרבה וורסיות וטעמים יש למנה האהובה הזו. ואחנו מציעים לכם החג הזה לנסות להביא טעם ייחודי לשולחן.
את הכנפיים מתבלים בנדיבות לפחות כשעתיים לפני הצלייה בתיבול שלנו, צולים על להבה גבוה או על גחלים לוהטות ומגישים לשולחן, אפשר לצד רוטב ברביקיו סילאן.
לכנפיים בסו ויד, תבלו את הכנפים הכניסו לשקית וואקום ובשלו למשך שעתיים על 80 מעלות, צלייה סופים של 5 דקות.

תערובת שישליק כבש
בקשו מהקצב לפרק עבורכם כתף טלה לקוביות ולשפד עוברכם, ו במידה וכבר יש לכם שיפודי כבש, זה התיבול המושלם עבורם.
תערובת ייחודית ומחמיאה לטעם המיוחד של בשר הכבש. מתאים גם לתיבול צלעות. תבלו בנדיבות את השיפודים כשעה לפני הצלייה. התערובת אינה מכילה מלח ולכן יש להוסיף מלח.

קייג'ון
איך שאנחנו אוהבים ללמוד מהאמריקאים, אבל אין מה לעשות, יש להם הרבה דברים טובים, ואנחנו שמחים ללמוד מהטובים ביותר. תערובת קייג'ון היא תערובת חריפה המגיעה אלינו מניו אולינס. התביול מחמיא מאוד לבשר עוף והוא בהחלט מתאים גם לצליית דגים וירקות על המנגל. אז קבלו רעיון מטורף שיכול לתת שואו אמריקאי אמיתי לשולחן החג. תחצו עוף שלם לאורכו. הכניסו לקערה עם כמות נדיבה של קייג'ון שמן זית, מלח, שום טרי קצוץ וכוס בירה. השרו את העוף ללילה במקרר ותצלו על להבה נמוכה יחסית או על רשת מוגבהת מהמנגל תנו לעוף להצלות למשך 20 גדות עם הפיכות מדי פעם. לאחר הצליה הכניסו לקערה עם התיבול והבירה שנשאר או הברישו את העוף בייתרת התיבול (מהקערה). וכעת תצלו על להבה גבוהה למשך כמה דקות לקבלת צבע שחוף נעים, פריך וטעים.

תערובת לסטייק "כחול לבן"
כולם צולים סטייקים, נתחי בשר בקר שונים, את כולם אפשר לתבל בתערובת מלח גס מתובל בשם "סטייק כחול לבן". התערובת מתבלת את הסטייק מחמיאה לטעם הייחודי של בשר הבקר. יש לתבל בעת הצלייה ומעט לאחריה.

תערובת לדג סלמון
מכינים דגים על המנגל? תערובת לדג סלמון יכול להתאים לכל הדגים הלבנים ולדג סלמון לצלייה נהדרת על המנגל. את הדגים יש לתבל בנדיבות בתערובת עם מלח, שמן זית איכותי לפחות כשעתיים לפני הצלייה. לאחר הצלייה לסחוט מיץ לימון טרי ולהגיש.
תערובת לדג סלמון יכול להתאים גם לתיבול צלעות כבשף ירקות צלויים ועוד.

 

 

 

 

מוצרים מהחנות

אולי גם יעניין אותך

למה לקנות מאיתנו?

  ב'תמר בכפר' אנחנו מציעים לכם חוויית קנייה אחרת – אישית, איכותית ומלאת טעמים. אנחנו מאמינים באיכות ללא פשרות, בשירות אישי ובהבאת המוצרים הטובים ביותר

קרא עוד »