תבלינים סוגים

תבלינים סוגים

מבחר איכותי של כל סוגי התבלינים

אוהבים לבשל? מחפשים אחר תבלינים איכותיים, מוכרים ומיוחדים? כדאי לכם להיכנס לאתר המוביל של החנות תמר בכפר היושבת במושבה כינרת ומציעה לכם מבחר איכותי של תבלינים מסוגים מוכרים ונדירים. המבחר כולל תבלינים טהורים בשיטות הכנה שונות, לצד תערובות תבלינים שהחנות הרכיבה בעצמה בהתאם להעדפות המטבח והחיך הישראלי.

מבחר עשיר של תבלינים

באתר שלנו תמצאו את כל סוגי התבלינים שרק תרצו, עם שפע של תבלינים במשקל של מאה גרם. למשל תוכלו למצוא אצלנו זרעי שמיר, זרעי חילבה שלמים גרוסים או חילבה עלים, וכן חרדל צהוב טחון, תרזה (טיליה), קרונית, טרגון, כוכבי אניס, כוסברה טחונה, כוסברה זרעים וכוסברה עלים, פפריקה מתוקה וחריפה עם או בלי שמן, וסוגים שונים של קארי.

בנוסף תוכלו להזמין סוגים שונים של מלח לרבות מלח אטלנטי, מלח הימלאיה ורוד, מלח שחור, מלח לימון, מלח שום ומלח פפריקה. כמו כן יש לנו בחנות מליסה, מנתה, מקלות ליקריץ, מקלות קינמון ורה, משייה, משייה טחונה, ניצני ורדים מיובשים שלמים, נענע עלים מיובשים, סומק טחון טהור, סומק שלם, סרפד, זרעי סלרי, עוזרר, עלי דפנה, עלי זעתר, עלי פסיפלורה, עלי קארי, עלי קפיר ליים מיובשים, על תרד מיובשים, ערער, למון גראס, פטל עלים, פטרוזיליה עלים, פלפל ארבע העונות, פלפל אנגלי טחון, שום מטוגן, שום גבישי עבה, שום פרוס עבה, שיני שום אפויות, אורגנו, בזיליקום, רוזמרין, עלי שמיר, טרגון, קימל טחון, קימל זרעים ועוד.

כמו כן תוכלו להזמין מהאתר מארזי תבלינים לחג מסוגים שונים המסופקים באריזה יפה וחגיגית.

 

פירוט על כל תבלין

רוצים לנסות תבלינים חדשים שאינכם מכירים? כל תבלין מוצג בדף נפרד באתר שלנו עם פירוט של תכונותיו ואפשרויות השימוש בו. למשל תוכלו לקבל מידע אודות התבלינים הבאים:

  • זרעי שמיר- מכונים גם שבת ריחני, בעלי תכונות המזכירות זרעי קימל, שניתן לעשות בהם שימוש כתחליף למלח כמו זרעי סלרי. כמו כן זרעי השמיר יכולים לשמש כתבלין למאפים ותבשילי עף, בשק ודגים וכן הם משתלבים במרקים שונים.
  • חרדל צהוב טחון- זרעים טחונים של חרדל צהוב המכונה גם חרדל לבן, השייך למשפחת המצליבים. זהו צמח תבלין ותיק ועשיר בטעמים, שנעשה בו שימוש כבר אלפי שנים. מזרעים אלו ניתן להכין ממרחי חרדל וניתן לצרוך אותן שלמים או טחונים. הם יוסיפו טעם חרפרף וייחודי למגוון מנות אוכל, למשל כתיבול לציפוי של שניצל, וכן במנות דגים, תפוחי אדמה אפויים, נתחים של בשר בקר ועוד.
  • קורנית- מכונה גם תימין ומוצעת כעלים יבשים ומאופיינת בטעם מעודן. הקורנית מתאימה למגוון מיני מאפים ותבשילים של ירקות, רטבים, דגים, בשר, עוף ועוד. כמו כן נעשה שימוש בתימין כחליטה הנחשבת יעילה כנד מחלות דרכי נשימה.

 

שלל סוגי תערובות

לצד מבחר של סוגי תבלינים וחליטות אנו גם מספקים מבחר עשיר של תערובות המתאימות לחיך הישראלי ושניתן גם לקבלן במארזי מתנה, כאשר על כל תערובות תמצאו פירוט ברור אודותיה בדף שלה. למשל תוכלו למצוא את סוגי התערובות הבאות:

  • סודות העמק- תערובת הבית המשלבת עלים יבשים של פטרוזיליה, שום מטוגן, פפריקה ועוד סוגים נוספים של עשבי תבלין. התערובות מתאימה למעשה לכל סוג של תבשילים, לרבות פשטידות, מרקים, רטבים חביתות, תבשילי קשרה, ירקות בתנור ועוד.
  • תערובת פפריקה לעוף בתנור- מורכבת מפפריקה מתוקה, כמון, פלפל שחור, פטרוזיליה יבשה, אורגנו, סומק וצנוברים. התערובות תעניק לכם תיבול מעולה לעוף בגריל.
  • תערובת בהרט לקובה- תערובת ייחודית לתיבול קובה מסורתי. התערובת מכילה פלפל לבן, שחור ואנגלי, אגוז מוסקט טחון, קינמון, הל טחון ועוד. כמו כן היא הולכת נהדר עם רטבים, קציצות, אורז, דגים ותפוחי אדמה אפויים.

להזמנת תבלינים מסוגים שונים באיכות גבוהה במיוחד ישירות דרך האתר של תמר בכפר לחצו כאן.