גאג'טים ועזרים למטבח

לכבוד ראש השנה הקרב, ריכזנו עבורכם מספר עזרים שכל טבח צריך להכנה של ארוחת החג.

מארחים ומבשלים למשפחה ולחברים? בואו נקל עלכם את העבודה. נשתמש בגאג'טים (עזרים) למטבח שישנו את הגישה שלכם.
כמעט בכל מנה מסורתית או ייחודית נשתמש בשום. קילוף שיני שום היא עבודה קשה יחסית. בעזרת "מקלף השום" שלנו תקלפו שיני שום רבות באפס מאמץ וללא ריח שום הנדבק לידיים.
ובעזרת כותש\ פוס שום של חברת ארקוסטיל (Arcosteel) תוכלו לכתוש את השום או לפרוס אותו בקלות וללא מאמץ – קישור למוצר – https://bit.ly/3xC9lCL

החלטתם להכין נתח בשר כמנה עיקרית? קבלו מתכון לצ'ימיצ'ורי אמתי מהיר וקל!
בעזרת מקלף השום וכותש השום – נכתוש 15 שיני שום.
נוסיף לקערה יחד עם :
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה טרייה
חצי צרור כוסברה קצוצה טרייה
3 כפות אורגנו יבש
2 כפות פלפל שחור גרוס
חצי בצל סגול קצוץ
חצי גמבה טרייה קצוצה
1 כפית זרעי כוסברה
1 כף טימין יבש
2 כפות מלח ים אטלנטי
כוס שמן רגיל
כוס שמן זית
כוס חומץ
לערבב היטב ולהכניס לצנצנת אטומה למשך יומיים שלושה. נשמר לחודשים ארוכים.

כמובן שכולנו מכינים אנטיפסטי מושקע לשולחן החג. רוצים שגם יהיה יותר בריא? השתמשו במתיז השמן שלנו וחסכו בכמות השמן לפני הכנסה לתנור. קישור למוצר – https://bit.ly/2TPOUUt.

מכינים עוף שלם, לא צריך להסתבך עם פריסתו והגשה לאורחים- השתמשו במספריים לעוף. קל ונוח לשימוש. קישור למוצר – https://bit.ly/3e6kvrJ

סיר להכנת רטבים בעל שכת נון סטיק. מתאים גם להכנת שום קונפי. קישור למוצר – https://bit.ly/3k39qvd
מתכון לשום קונפי:
בסיר טן מניחים שיני שום קלופות. מכסים אותן בשמן (רגיל), מוספים חצי כפית מלח גס ורבע כפית טימין יבש. מנחים על להבה נמוכה ומבשלים (ללא רתיחה) כ-40 דקות עד שהשום רך (נועצים בשן סכין קטנה ומרגישים). מקררים ומכניסים לצנצנת או קופסה. בשמן ניתן להשתמש למנות אחרות כ"שמן מתובל".